VIPPowerLounge

VIP Powerlounge heeft in de paar jaren dat deze lijn gespeeld kan worden een onuitwisbare indruk gemaakt. Het is dan ook de lijn die het voor highrollers mogelijk heeft gemaakt flink te cashen op echte klassieke gokkasten. Klassiekers zijn het zeker, want vele gokkasten van VIP Powerlounge kom je normaal ook tegen in speelhallen of de lokale friture. Het zijn dan ook niet de spellen zelf die deze aanbieder zo bijzonder maakt, maar wel de inzetten die op de spellen mogelijk zijn. Je kunt namelijk 10x zo veel inzetten als bij iedere willekeurige andere online gokkasten aanbieder mogelijk is. Voor echt spectakel ben je op de VIP Powerlounge gokkasten aan het juiste adres.

VIPPowerlounge gokkasten spelen

Maar vrees niet, als je hier om een andere reden terecht bent gekomen. Want alle gokkasten van VIP Powerlounge zijn natuurlijk ook gewoon gratis te spelen. Zij het dat ook de inzet van gratis credits 10x zo hoog is. Zo kun je een goede indruk krijgen van het spectaculaire spel verloop. Besluit je met echte credits te spelen, dan is een spelers account nodig. Daarmee kunnen je credits worden bijgehouden en kun je gemakkelijk je uitbetaal informatie aangeven. Om credits te kopen kun je een aantal bewezen veilige methoden gebruiken. Deze zijn iDEAL, Paysafecard, Skrill (Moneybookers) en NETELLER. Proberen? Speel gewoon eens gratis onderstaande games en je weet direct of het iets voor jou is.

Random Runner Ultra gokkast
De normale Random Runner is al de moeite waard, laat staan deze Ultra uitgebreide gokmachine. Zie de creditprijzen stijgen naarmate je inzet groter wordt, en haal maar binnen die credits!
Gokkasten info...
Vertigo fruitmachine
De prijzen die je bij de Vertigo gokmachine kunt winnen zullen ervoor zorgen dat je duizelig wordt. De maximale bonus jackpot bedraagt namelijk maar liefst 25.600 credits, onvoorstelbaar!
Gokkasten info...
TurboSpinner XXL fruitmachine
Wil jij een Spinner gokkast spelen die wel echte credit prijzen uit keert? Dan moet je de TurboSpinner XXL proberen, want dan speel je mee voor 2000 credits in een keer!
Gokkasten info...
MultiStake fruitkast
De Multistake is een combinatie van twee klassieke gokmachines, en daarbij zijn ook nog eens de beste kanten van die gokkasten gebruikt om tot dit spetterend geheel te komen!
Gokkasten info...
Empire gokmachine
Droom jij van je eigen Empire, dan kun je vast beginnen bij deze fruitmachine! Win die maximale creditprijs van 2000 credits, en vul daarmee de supermeter.
Gokkasten info...
Hells Bells fruitautomaat
Een maximale winst van 5000 credits zorgt ervoor dat deze gokmachine snel interessant wordt. De Hells Bells beginnen echter al eerder te rinkelen door gebruik te maken van de 8 verschillende inzet mogelijkheden.
Gokkasten info...
Lucky Chips Slotmachine
Lucky Chips
Gokkasten info...
Wild Runner Slotmachine
Wild Runner
Gokkasten info...
Super Box Slotmachine
Super Box
Gokkasten info...
Fresh Fruits Slotmachine
Fresh Fruits
Gokkasten info...
More Fresh Fruits Gokkast
More Fresh Fruits
Gokkasten info...
Ultra Fresh Slotmachine
Ultra Fresh
Gokkasten info...
Mega Gems Slotmachine
Mega Gems
Gokkasten info...
Vorige 1 2 3