Jackpotslotty

Jackpotslotty is een betrekkelijk nieuwe naam voor een lijn die al veel langer bestaat. Vroeger heette de lijn namelijk Triple Fruit. Gelukkig is er aan de aard van de speelautomaten niet veel veranderd. Jackpotslotty stond en staat nog altijd bekend om gokkasten die geheel zelf zijn ontwikkeld. Geen bekende namen, maar originele eigen titels die inmiddels zo zijn ingeburgerd dat ze zelfs weer worden geimiteerd. Naast dat je originele spellen bij Jackpotslotty zult aantreffen staat de lijn ook bekend om de progressieve jackpot waarop iedere gokkast is aangesloten. Daardoor loopt deze jackpot enorm snel op en maak je altijd kans op deze leuke extra prijs.

Jackpotslotty gokkasten spelen

Je maakt alleen kans op deze progressieve jackpot als je met echte credits speelt. Dat hoeft echter niet. Je kunt de spellen namelijk ook geheel gratis spelen met nep credits. Een ideale manier om de gokkasten te testen of om gewoon lekker te spelen zonder dat je geld hoeft te verliezen. Wil je echter wel kans maken op de jackpot, dan zul je een bedrag moeten storten op een spelers account dat eenvoudig aan te maken is. Het storten gaat zeer gemakkelijk via je telefoon door een betaalnummer te bellen of doormiddel van een iDEAL betaling. Beide methoden behoren tot de veiligste die wij kennen. Spelen? Kies dan nu hieronder een game en ga direct aan de slag met het maken van combinaties op de winlijn.

Arabian Nights fruitmachine
Als je in bent voor een sprookjes achtig gevoel bij jou thuis, probeer dan eens de Arabian Night fruitmachine. Gamble games zijn er genoeg, dus haal die credits maar binnen!
Gokkasten info...
Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!
Gokkasten info...
Club Mystery fruitmachine
Spaar de jokers in deze fruitmachine want dat zijn de enige echte WILD symbolen. De Club Mystery is een populaire gokkast met een geheimzinnige kant!
Gokkasten info...
Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.
Gokkasten info...
Las Vegas speelautomaat
De echte casiono liefhebbers zijn natuurlijk bekend met Las Vegas. Jackpot slotty brengt het met deze fruitmachine wel erg dichtbij!
Gokkasten info...
Route 66 gokmachine
Sparen voor extra holds kun je in alle vrijheid bij Route 66. Ga op weg naar de grote casino winsten met deze uitgebreide fruitmachine!
Gokkasten info...
Time Machine fruitmachine
De Time Machine: een van de fruitautomaten waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het lijk of er geen topspel aanwezig is, maar je speelt het topspel gewoon op de rollen van het basisspel.
Gokkasten info...
Sandbox gokautomaat
Mystery prijzen in overvloed, en wel tot een maximum van 200 credit! Probeer nu Sandbox gokautomaat met zijn onweerstaanbare cash-spel
Gokkasten info...
Nudge Runner slot
Als je 6 nudges bij elkaar speelt mag je tot 6 keer naar onderen nudgen op de Nudge Runner Fruitautomaat. Het sparen en nudgen doe je beide op de vierde rol.
Gokkasten info...
Space Runner gokautomaat
Na de bekende mystery prijzen nu zelfs een compleet mystery space spel in de Spacerunner gokkast. Je hoeft er alleen maar 5 spacerunner symbolen voor te verzamelen in het topspel.
Gokkasten info...
Inferno gokmachine
De Inferno gokkast is er een waar het vuur van af springt. Alles behalve standaard met een maximum van 6 rollen om te spelen in het topspel!
Gokkasten info...
Diamond Runner gokmachine
Zou jij ook wel een diamant willen hebben? Misschien gaat dat wel ooit lukken als je genoeg winsten uit de Diamond Runner fruitmachine kunt halen. Een echte runner gokautomaat met een kraskaart mogelijkheid.
Gokkasten info...
Summertime speelautomaat
De Summertime is het zonnetje in huis als het op fruitmachines aankomt! Want 8 rollen op deze gokautomaat is een wel heel erg zonnig vooruitzicht!
Gokkasten info...
Vorige 1 2