Classic Jackpot

Classic Jackpot brengt de goeie ouwe tijd van de speelhallen weer terug. En nu rechtstreeks bij je in huis. Ken je de spel titels nog als TurboReel, Mistral en The Game? Stuk voor stuk toppers van weleer die een speciaal gevoel gaven tijdens het spelen. Hoeveel heb jij er wel niet uit weten te halen? Maar ook als je ze nog niet kent loond het zich de moeite de gokkasten van Classic Jackpot eens te bekijken. Je bent als gokkast speler eigenlijk verplicht deze games eens te spelen. Het is eenvoudige actie zoals de gokkasten ooit waren bedoeld, zonder de opsmuk die je nu vaak bij de nieuwere online speelautomaten vind.

Classic Jackpot gokkasten spelen

De Classic Jackpot spellen zijn stuk voor stuk gratis uit te proberen. Heb je dus zin in een klassiek spelletje, dan kun je op ieder moment van de dag dat je tijd hebt direct zonder download spelen. Hou de lijn goed in de gaten, want van tijd tot tijd worden er ook nieuwe spellen toegevoegd. Gratis spelen is dus mogelijk, maar wil je ook echt de spanning van vroeger voelen, dan moet je eens met echte credits spelen. Hiervoor zul je een spelersaccount moeten aanmaken. Dit is een kwestie van minuten, en winsten kunnen dan ook heel gemakkelijk en snel naar je bankrekening worden overgemaakt. Je kunt geld storten via iDEAL, Paysafecard, Skrill (Moneybookers) of NETELLER. Genoeg mogelijkheden, maar ook gratis zijn ze dus al de moeite van het spelen waard. Kijk hieronder voor de spellen en kies je favoriet!

The Game fruitautomaat
Time to play The Game! Speel deze gokautomaat net zoals liefhebbers van speelautomaten wereldwijd doen, en win de mooiste prijzen uit zijn reuze assortiment!
Gokkasten info...
Flash slot
Een echte klassieke speelautomaat is de Flash gokkast. Door zijn geweldige graphics en de mogelijkheid op vette mystery prijzen zullen je creditmeters niet stil blijven staan!
Gokkasten info...
Turboplay fruitautomaat
Ben jij in voor een snel potje fruitautomaten plezier? Probeer de Turboplay gokkast om je credits binnen te halen en spek je bankrekening!
Gokkasten info...
Reelghost gokmachine
Het is bijna alsof je spoken ziet met de winsten die deze fruitautomaat uitbetaald! De Reelghost speelautomaat ziet er gelikt uit en is royaal in het uitbetalen, probeer hem nu gratis!
Gokkasten info...
TurboReel fruitmachine
De TurboReel is een uitdagende fruitautomaat die je gelukkig kan maken binnen enkele beurten. Het enige wat jij hoeft te doen is inzetten en die winsten binnen halen!
Gokkasten info...
Mistral speelautomaat
Wel of niet uitbetalen heb je zelf in de hand bij de Mistral gokkast, maar met zoveel prijzen en bonussen kun je beter af en toe die credits ook echt binnen halen!
Gokkasten info...