Redhotactive gokkast
Hoe leuk vind je dit spel?
Redhotactive gokkast
Beschrijving:Verdien eerst je strepen in het basisspel en gebruik je credits om het heads-tails spel te verslaan. Als dit je lukt worden je credits snel verhoogt, en kun je het topspel gaan spelen met zijn extra wintabellen. Als je het aandurft om een inzet van 20 credits te gebruiken win je maar liefst 200 credits bij het verzamelen van bar symbolen of Redhotactive symbolen bij deze gokautomaten topper. Hou ook de gokkasten jackpot in de gaten bij de Redhotactive, want je maakt kans op grote prijzen!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Allways Fruits Gokkast Allways Fruits Gokkast
Allways Fruits
Jetsetter Slotmachine Jetsetter Slotmachine
Jetsetter
Multitimerjackpot slot Multitimerjackpot slot
Als je altijd op zoek bent naar de speelautomaten jackpot, ben je bij deze gokkast aan het juiste adres! Daarbij maak je bij de Multitimerjackpot ook nog eens kans op de Powerjackpot!
Random Runner gokmachine Random Runner gokmachine
Speel op goed geluk met de Random Runner gokkast! Deze gouden klassieker heeft 5 winlijnen in het topspel en daarmee sleep je flinke creditwinsten binnen!