Fruit Fiesta speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Fruit Fiesta speelautomaat
Beschrijving:Slechts 1 winlijn, maar bomvol fruitsymbolen die je een lekkere credit prijs kunnen opleveren. Dat is de Fruit Fiesta slot. Naast de bekende fruitjes zijn er ook Fruit Fiesta Wild symbolen op de rollen te vinden die je elke combinatie af maken. Een extra uitdaging is de jackpot die je alleen kan winnen met op elke rol een Fruit Fiesta wild symbool. Pak die uitdaging maar eens op!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Treasure Nile gokmachine Treasure Nile gokmachine
De Egyptische farao`s zijn naast de grote gebouwen ook bekend om hun enorme rijkdom. Jij mag een greep doen in deze enorme rijkdom doormiddel van een gokje op de Treasure Nile.
Fruit Fiesta speelautomaat Fruit Fiesta speelautomaat
De jackpot van deze fruitslot is niet mis. Je speelt op slechts 1 winlijn, maar met 3x het Wild symbool op de winlijn kun jij je gelukkig tellen met de jackpot.
Spring Break slot Spring Break slot
Met de maximaal 15 bonusdraaien die je kunt winnen bij de Spring Break casino slot word het spelen van slots eindelijk weer leuk. Verdubbel je winsten met de spring break symbolen!
Major Millions 3 fruitautomaat Major Millions 3 fruitautomaat
Kans maken op de Major Millions jackpot? Speel de Major Millions 3 met slechts 3 credits inzet en je bent in de race!