Inferno gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Inferno gokmachine
Beschrijving:Ook bij de Inferno fruitautomaat is er weer de kans om mystery prijzen te verdienen. Deze kans word dan ook nog extra vergroot door de vuur symbolen die je in razend tempo kunt verzamelen. Wanneer je in het topspel terrecht bent gekomen heb je de keuze uit 4 mogelijke inzetten. Deze bepalen niet alleen hoeveel rollen er tot je beschikking staan, maar ook met welke wintabel uitbetaald word. De kris kras mogelijkheid geeft je nog meer kans bij deze gratis gokautomaat.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Diamond Runner gokmachine Diamond Runner gokmachine
Zou jij ook wel een diamant willen hebben? Misschien gaat dat wel ooit lukken als je genoeg winsten uit de Diamond Runner fruitmachine kunt halen. Een echte runner gokautomaat met een kraskaart mogelijkheid.
Las Vegas speelautomaat Las Vegas speelautomaat
De echte casiono liefhebbers zijn natuurlijk bekend met Las Vegas. Jackpot slotty brengt het met deze fruitmachine wel erg dichtbij!
Sandbox gokautomaat Sandbox gokautomaat
Mystery prijzen in overvloed, en wel tot een maximum van 200 credit! Probeer nu Sandbox gokautomaat met zijn onweerstaanbare cash-spel
Nudge Runner slot Nudge Runner slot
Als je 6 nudges bij elkaar speelt mag je tot 6 keer naar onderen nudgen op de Nudge Runner Fruitautomaat. Het sparen en nudgen doe je beide op de vierde rol.