Gold Rush fruitmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Gold Rush fruitmachine
Beschrijving:Zoals je gewend bent bij vele andere gokkasten, speel je een basisspel met 4 beschikbare rollen bij de GoldRush automaat. Voordat je aan het ladderspel mag beginnen speel je eerst een gamble spel waarin je wederom combinaties moet verzamelen om te gokken. Het ladderspel verzorgt de sensatie van deze fruitmachine, want iedere trede van de ladder bestaat uit een minigame. Haal jij het einde van de ladder met een jackpot van 200 credits?
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Space Runner gokautomaat Space Runner gokautomaat
Na de bekende mystery prijzen nu zelfs een compleet mystery space spel in de Spacerunner gokkast. Je hoeft er alleen maar 5 spacerunner symbolen voor te verzamelen in het topspel.
Time Machine fruitmachine Time Machine fruitmachine
De Time Machine: een van de fruitautomaten waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het lijk of er geen topspel aanwezig is, maar je speelt het topspel gewoon op de rollen van het basisspel.
Sandbox gokautomaat Sandbox gokautomaat
Mystery prijzen in overvloed, en wel tot een maximum van 200 credit! Probeer nu Sandbox gokautomaat met zijn onweerstaanbare cash-spel
Arabian Nights fruitmachine Arabian Nights fruitmachine
Als je in bent voor een sprookjes achtig gevoel bij jou thuis, probeer dan eens de Arabian Night fruitmachine. Gamble games zijn er genoeg, dus haal die credits maar binnen!