Diamond Runner gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Diamond Runner gokmachine
Beschrijving:In het basisspel van de Diamond Runner fruitautomaat heb je de beschikking over 3 rollen. Probeer de symbolen op de enkele winlijn te krijgen en gebruik de credits om in het gokspel je winst te verhogen. Vervolgens krijg je pas echt de kans om credits bij elkaar te krijgen in het topspel, want daar krijg je er maar liefst 4 winlijnen bij. Inzetten doe je met 5 credits, en er zijn ook nog 2 soorten subsymbolen. Een vraagteken en kruissymbool zorgen voor verhoging van je winst of de mogelijkheid tot het spelen van het krasspel.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Gold Rush fruitmachine Gold Rush fruitmachine
Hoewel de naam van een ladderspel in deze uitdagende fruitkast het tussenstation lijkt op weg naar het topspel is dit niet het geval. Maar de prijzen die te winnen zijn in het ladderspel maken de Gold Rush gokkast toch zijn naam waardig!
Space Runner gokautomaat Space Runner gokautomaat
Na de bekende mystery prijzen nu zelfs een compleet mystery space spel in de Spacerunner gokkast. Je hoeft er alleen maar 5 spacerunner symbolen voor te verzamelen in het topspel.
Diamond Runner gokmachine Diamond Runner gokmachine
Zou jij ook wel een diamant willen hebben? Misschien gaat dat wel ooit lukken als je genoeg winsten uit de Diamond Runner fruitmachine kunt halen. Een echte runner gokautomaat met een kraskaart mogelijkheid.
Inferno gokmachine Inferno gokmachine
De Inferno gokkast is er een waar het vuur van af springt. Alles behalve standaard met een maximum van 6 rollen om te spelen in het topspel!