Rey Eye Nickels fruitautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Rey Eye Nickels fruitautomaat
Beschrijving:Zowel de double jackpot symbolen als de Red Eye Nickels symbolen zijn Wild en staan garant voor combinaties. Krijg jij het voor elkaar om 3 double jackpot op de winlijn van deze speelautomaat te toveren, dan krijg je de maximum haalbare bonus, en dat is het waard wanneer deze maarliefst 12500 credits waard is. Zorg dan wel dat je met de maximale inzet speelt, want anders kan de winst een beetje lager uitvallen...
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Cool 777 slot Cool 777 slot
Het getal 7 is een echt geluksgetal, en de Cool 777 speelautomaat heeft zijn naam natuurlijk niet zomaar gekregen. Maximale hoofdprijs van 5000 credits!
Sea Princess gokmachine Sea Princess gokmachine
De Sea Princes video slot is een uitermate bijzondere gokkast met zijn 25 winlijnen en wel 2 bonusspellen. Bovendien heeft deze speelautomaat ook nog eens 25 freespins!
Bingo reels gokkast Bingo reels gokkast
Deze gokautomaat combineert het eeuwenoude bingo spel, met een eeuwenoude video slot. Bingo reels staat garant voor uren speel plezier!
Jokers Wild speelautomaat Jokers Wild speelautomaat
Jokers zijn Wild bij deze casino slot, en dat zou je niet zeggen met de naam van deze speelautomaat. Dikke bonussen haal je binnen door te spelen op gokautomaten zoals de Jokers Wild!