Bulls Eye fruitkast
Hoe leuk vind je dit spel?
Bulls Eye fruitkast
Beschrijving:een vrij normaal basisspel op deze gokkast is niet waar de uitdaging zit, want het is gewoon 3 rollen en 1 winlijn. Bij het topspel speel je echter voor een inzet tussen de 5 en 20 credits, en heb je kriskras combinatie mogelijkheden! Zet een Bulls Eye symbool op de winlijn en begin te darten! En je weet wat de maximale score is die je kunt halen bij het darten: One Hundred and Eigthy!!!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Golden Gate gokkast Golden Gate gokkast
Ken je de Turbo Reel? De Golden Gate is daar namelijk de verbetering van! Veel plezier met al die jokers en de uitgebreide fruitjesmatrix van deze gokmachine!
Geisha Slotmachine Geisha Slotmachine
Geisha
Double Sixteen gokkast Double Sixteen gokkast
Spelen op maar liefst 16 winlijnen geeft jou pas echt kans om credits te verdienen bij de Double Sixteen gokmachine. Probeer deze winner onder de gokkasten nu gratis!
Bulls Eye fruitkast Bulls Eye fruitkast
Hou je van darten of van gokkasten? Het maakt niet uit met de Bulls Eye gokmachine, krijg jij het voor elkaar om 180 credits te gooien?