Summertime speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Summertime speelautomaat
Beschrijving:Hoewel er maar 1 winlijn tot je beschikking staat in het basisspel van de Summertime fruitjesautomaat, zijn er wel kruis symbolen waarmee je mystery prijzen binnen kunt halen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je in het basispel blijft spelen maar een verdieping omhoog gaat naar het topspel, net als bij alle andere gokkasten. Daar kun je pas echt credits binnenhalen door de maximaal 8 rollen die tot je beschikking staan. Het verzamelen van 5 subsymbolen op een rol zorgt ervoor dat je een random prijs krijgt, en dat is de moeite waard met zoveel rollen!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Club Mystery fruitmachine Club Mystery fruitmachine
Spaar de jokers in deze fruitmachine want dat zijn de enige echte WILD symbolen. De Club Mystery is een populaire gokkast met een geheimzinnige kant!
Faraos Tomb gokkast Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.
Texas Holdem slot Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!
Summertime speelautomaat Summertime speelautomaat
De Summertime is het zonnetje in huis als het op fruitmachines aankomt! Want 8 rollen op deze gokautomaat is een wel heel erg zonnig vooruitzicht!