Summertime speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Summertime speelautomaat
Beschrijving:Hoewel er maar 1 winlijn tot je beschikking staat in het basisspel van de Summertime fruitjesautomaat, zijn er wel kruis symbolen waarmee je mystery prijzen binnen kunt halen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je in het basispel blijft spelen maar een verdieping omhoog gaat naar het topspel, net als bij alle andere gokkasten. Daar kun je pas echt credits binnenhalen door de maximaal 8 rollen die tot je beschikking staan. Het verzamelen van 5 subsymbolen op een rol zorgt ervoor dat je een random prijs krijgt, en dat is de moeite waard met zoveel rollen!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Time Machine fruitmachine Time Machine fruitmachine
De Time Machine: een van de fruitautomaten waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het lijk of er geen topspel aanwezig is, maar je speelt het topspel gewoon op de rollen van het basisspel.
Las Vegas speelautomaat Las Vegas speelautomaat
De echte casiono liefhebbers zijn natuurlijk bekend met Las Vegas. Jackpot slotty brengt het met deze fruitmachine wel erg dichtbij!
Arabian Nights fruitmachine Arabian Nights fruitmachine
Als je in bent voor een sprookjes achtig gevoel bij jou thuis, probeer dan eens de Arabian Night fruitmachine. Gamble games zijn er genoeg, dus haal die credits maar binnen!
Space Runner gokautomaat Space Runner gokautomaat
Na de bekende mystery prijzen nu zelfs een compleet mystery space spel in de Spacerunner gokkast. Je hoeft er alleen maar 5 spacerunner symbolen voor te verzamelen in het topspel.