Space Runner gokautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Space Runner gokautomaat
Beschrijving:Planeet symbolen tellen kris kras in het basisspel van deze fruitautomaten topper. Bovendien vullen ze je credit verzameling ook nog aan met maar liefst 16 credits per symbool.sspel. Gebruik het gamble spel van de gokkast vervolgens om je hard verdiende credits van het basisspel te vergroten. Het topspel van deze fruitautomaat kun je al spelen vanaf 5 credits, met als bonus het mysteryspel waarin tot een maximum van 500 credits gespeeld kan worden.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Las Vegas speelautomaat Las Vegas speelautomaat
De echte casiono liefhebbers zijn natuurlijk bekend met Las Vegas. Jackpot slotty brengt het met deze fruitmachine wel erg dichtbij!
Texas Holdem slot Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!
Faraos Tomb gokkast Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.
Time Machine fruitmachine Time Machine fruitmachine
De Time Machine: een van de fruitautomaten waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het lijk of er geen topspel aanwezig is, maar je speelt het topspel gewoon op de rollen van het basisspel.