Nudge Runner slot
Hoe leuk vind je dit spel?
Nudge Runner slot
Beschrijving:Uiteraard kent iedereen de Runner gokkasten wel, maar de Nudge Runner fruitautomaat heeft toch net dat beetje extra. Met de extra nudge-functie hoef je maar 6 nudges bij elkaar te sprokkelen om dan ook 6 keer naar onderen te mogen nudgen. Zo zorg je er zelf voor dat je het juiste symbool op de vierde rol van deze gokkast krijgt, want daar spaar en gebruik je de hard verdiende nudges. Probeer het nu gratis!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Route 66 gokmachine Route 66 gokmachine
Sparen voor extra holds kun je in alle vrijheid bij Route 66. Ga op weg naar de grote casino winsten met deze uitgebreide fruitmachine!
Sandbox gokautomaat Sandbox gokautomaat
Mystery prijzen in overvloed, en wel tot een maximum van 200 credit! Probeer nu Sandbox gokautomaat met zijn onweerstaanbare cash-spel
Nudge Runner slot Nudge Runner slot
Als je 6 nudges bij elkaar speelt mag je tot 6 keer naar onderen nudgen op de Nudge Runner Fruitautomaat. Het sparen en nudgen doe je beide op de vierde rol.
Faraos Tomb gokkast Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.