Inferno gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Inferno gokmachine
Beschrijving:Ook bij de Inferno fruitautomaat is er weer de kans om mystery prijzen te verdienen. Deze kans word dan ook nog extra vergroot door de vuur symbolen die je in razend tempo kunt verzamelen. Wanneer je in het topspel terrecht bent gekomen heb je de keuze uit 4 mogelijke inzetten. Deze bepalen niet alleen hoeveel rollen er tot je beschikking staan, maar ook met welke wintabel uitbetaald word. De kris kras mogelijkheid geeft je nog meer kans bij deze gratis gokautomaat.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Nudge Runner slot Nudge Runner slot
Als je 6 nudges bij elkaar speelt mag je tot 6 keer naar onderen nudgen op de Nudge Runner Fruitautomaat. Het sparen en nudgen doe je beide op de vierde rol.
Faraos Tomb gokkast Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.
Arabian Nights fruitmachine Arabian Nights fruitmachine
Als je in bent voor een sprookjes achtig gevoel bij jou thuis, probeer dan eens de Arabian Night fruitmachine. Gamble games zijn er genoeg, dus haal die credits maar binnen!
Texas Holdem slot Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!