Diamond Runner gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Diamond Runner gokmachine
Beschrijving:In het basisspel van de Diamond Runner fruitautomaat heb je de beschikking over 3 rollen. Probeer de symbolen op de enkele winlijn te krijgen en gebruik de credits om in het gokspel je winst te verhogen. Vervolgens krijg je pas echt de kans om credits bij elkaar te krijgen in het topspel, want daar krijg je er maar liefst 4 winlijnen bij. Inzetten doe je met 5 credits, en er zijn ook nog 2 soorten subsymbolen. Een vraagteken en kruissymbool zorgen voor verhoging van je winst of de mogelijkheid tot het spelen van het krasspel.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Faraos Tomb gokkast Faraos Tomb gokkast
Verhoog je inzet om de kans op combinaties te verhogen! De Faraos Tom fruitautomaat is een gokkast waar je mysteryprijzen verdient door het sparen van cross symbolen.
Texas Holdem slot Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!
Las Vegas speelautomaat Las Vegas speelautomaat
De echte casiono liefhebbers zijn natuurlijk bekend met Las Vegas. Jackpot slotty brengt het met deze fruitmachine wel erg dichtbij!
Sandbox gokautomaat Sandbox gokautomaat
Mystery prijzen in overvloed, en wel tot een maximum van 200 credit! Probeer nu Sandbox gokautomaat met zijn onweerstaanbare cash-spel