Diamond Runner gokmachine
Hoe leuk vind je dit spel?
Diamond Runner gokmachine
Beschrijving:In het basisspel van de Diamond Runner fruitautomaat heb je de beschikking over 3 rollen. Probeer de symbolen op de enkele winlijn te krijgen en gebruik de credits om in het gokspel je winst te verhogen. Vervolgens krijg je pas echt de kans om credits bij elkaar te krijgen in het topspel, want daar krijg je er maar liefst 4 winlijnen bij. Inzetten doe je met 5 credits, en er zijn ook nog 2 soorten subsymbolen. Een vraagteken en kruissymbool zorgen voor verhoging van je winst of de mogelijkheid tot het spelen van het krasspel.
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Nudge Runner slot Nudge Runner slot
Als je 6 nudges bij elkaar speelt mag je tot 6 keer naar onderen nudgen op de Nudge Runner Fruitautomaat. Het sparen en nudgen doe je beide op de vierde rol.
Texas Holdem slot Texas Holdem slot
De Texas Holdem is een van de meest bekende in de gokkasten wereld. Naast het pokeren kun je ook nog je plezier op met een winrad, en dat maakt deze fruitmachine helemaal compleet!
Inferno gokmachine Inferno gokmachine
De Inferno gokkast is er een waar het vuur van af springt. Alles behalve standaard met een maximum van 6 rollen om te spelen in het topspel!
Club Mystery fruitmachine Club Mystery fruitmachine
Spaar de jokers in deze fruitmachine want dat zijn de enige echte WILD symbolen. De Club Mystery is een populaire gokkast met een geheimzinnige kant!