Jackpotslotty

Jackpotslotty is een betrekkelijk nieuwe naam voor een lijn die al veel langer bestaat. Vroeger heette de lijn namelijk Triple Fruit. Gelukkig is er aan de aard van de speelautomaten niet veel veranderd. Jackpotslotty stond en staat nog altijd bekend om gokkasten die geheel zelf zijn ontwikkeld. Geen bekende namen, maar originele eigen titels die inmiddels zo zijn ingeburgerd dat ze zelfs weer worden geimiteerd. Naast dat je originele spellen bij Jackpotslotty zult aantreffen staat de lijn ook bekend om de progressieve jackpot waarop iedere gokkast is aangesloten. Daardoor loopt deze jackpot enorm snel op en maak je altijd kans op deze leuke extra prijs.

Jackpotslotty gokkasten spelen

Je maakt alleen kans op deze progressieve jackpot als je met echte credits speelt. Dat hoeft echter niet. Je kunt de spellen namelijk ook geheel gratis spelen met nep credits. Een ideale manier om de gokkasten te testen of om gewoon lekker te spelen zonder dat je geld hoeft te verliezen. Wil je echter wel kans maken op de jackpot, dan zul je een bedrag moeten storten op een spelers account dat eenvoudig aan te maken is. Het storten gaat zeer gemakkelijk via je telefoon door een betaalnummer te bellen of doormiddel van een iDEAL betaling. Beide methoden behoren tot de veiligste die wij kennen. Spelen? Kies dan nu hieronder een game en ga direct aan de slag met het maken van combinaties op de winlijn.

Gold Rush fruitmachine
Hoewel de naam van een ladderspel in deze uitdagende fruitkast het tussenstation lijkt op weg naar het topspel is dit niet het geval. Maar de prijzen die te winnen zijn in het ladderspel maken de Gold Rush gokkast toch zijn naam waardig!
Gokkasten info...
1 2 Volgende