The Game fruitautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
The Game fruitautomaat
Beschrijving:Als jij bekend bent met klassieke fruitautomaten dan ken je de The Game gokkast natuurlijk al. Deze is echter in een nieuw jasje gestoken waardoor er meer winlijnen en topgames tot jou beschikking staan. Hierdoor maak je nog meer kans op prijzen bij deze klassieke fruitautomaat. dus het wordt tijd dat je deze probeert, want dat kan zelfs gratis. Klassieke fruitautomaten in een nieuw jasje zijn namelijk altijd goed!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

TurboReel fruitmachine TurboReel fruitmachine
De TurboReel is een uitdagende fruitautomaat die je gelukkig kan maken binnen enkele beurten. Het enige wat jij hoeft te doen is inzetten en die winsten binnen halen!
Reelghost gokmachine Reelghost gokmachine
Het is bijna alsof je spoken ziet met de winsten die deze fruitautomaat uitbetaald! De Reelghost speelautomaat ziet er gelikt uit en is royaal in het uitbetalen, probeer hem nu gratis!
Flash slot Flash slot
Een echte klassieke speelautomaat is de Flash gokkast. Door zijn geweldige graphics en de mogelijkheid op vette mystery prijzen zullen je creditmeters niet stil blijven staan!
Mistral speelautomaat Mistral speelautomaat
Wel of niet uitbetalen heb je zelf in de hand bij de Mistral gokkast, maar met zoveel prijzen en bonussen kun je beter af en toe die credits ook echt binnen halen!