Mistral speelautomaat
Hoe leuk vind je dit spel?
Mistral speelautomaat
Beschrijving:Laat je niet afschrikken door het verminderde aantal winlijnen van de Mistral fruitautomaat. Deze unieke gokkast betaald namelijk dik en dubbel uit wanneer je combinaties weet te maken. Probeer deze gokmachine als je eens toe bent aan iets nieuws, en maak voltooi de cirkel-lijn om een maximum van 200 punten binnen te halen. Lage inzet, hoge prijzen, wie wil dat niet bij een speelautomaat? Probeer hem nu gratis!
Stuur dit spel door:
Verstuur dit spel naar een vriend of vriendin. Vul jouw email adres & het email adres van jouw vriend of vriendin hieronder in en hij of zij ontvangt een link naar dit spel.
Jouw @:
@ Vriend(in):
Voeg dit spel toe aan een van jouw netwerksites:

Mistral speelautomaat Mistral speelautomaat
Wel of niet uitbetalen heb je zelf in de hand bij de Mistral gokkast, maar met zoveel prijzen en bonussen kun je beter af en toe die credits ook echt binnen halen!
Flash slot Flash slot
Een echte klassieke speelautomaat is de Flash gokkast. Door zijn geweldige graphics en de mogelijkheid op vette mystery prijzen zullen je creditmeters niet stil blijven staan!
TurboReel fruitmachine TurboReel fruitmachine
De TurboReel is een uitdagende fruitautomaat die je gelukkig kan maken binnen enkele beurten. Het enige wat jij hoeft te doen is inzetten en die winsten binnen halen!
Reelghost gokmachine Reelghost gokmachine
Het is bijna alsof je spoken ziet met de winsten die deze fruitautomaat uitbetaald! De Reelghost speelautomaat ziet er gelikt uit en is royaal in het uitbetalen, probeer hem nu gratis!